Vandsport for alle

Elsker du vand og fart?
Så burde du prøve wakeboard på vores kabelbane i Nykøbing Falster.

Wakeboard er en begyndervenlig vandsport, hvor du hurtigt får styr på de grundlægge teknikker,
så du kan holde dig kørende på vandet, mens kablet trækker dig. Vi sørger for
at give dig en grundig introduktion, så du kan kommunikere med os fra vandet og
kan komme op at stå igen, hvis du skulle falde ude på vandet. 

Wakeboard i Nykøbing

Wakeboard er stort set for alle, som elsker vandaktiviteter – men du skal som minimum være 8 år.

For dig, der er mere erfaren, har taget turen på wakeboard flere gange og savner lidt udfordringer, har vi forskellige obstacles, som du er velkommen til at prøve kræfter med, når du har fået grønt lys af en af de frivillige.

Skulle du have lyst til at dyrke wakeboard-vandsporten lidt mere end blot én gang, så kan du købe et medlemskab i vores forening (Guldborgsund Aqua Sport), der holder til i Nykøbing. Medlemskabet sikrer dig en masse lækre rabatter på events og bookinger. Når du har et medlemskab, kan du også investere i et årskort, der giver dig muligheder for at lave bookinger (højest 2 ad gangen) uden yderligere gebyrer.

Lyder det fristende? Så kan du læse mere her.

8 gode huskeregler, når du skal stå på wakeboard:

  1. Du må ikke være påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer
  2. Du skal kunne svømme
  3. Du skal kunne vores 3 tegn (se skilte ved kabelbanen)
  4. Du skal kunne vende med boardet ude i vandet – både frem og tilbage
  5. Du skal altid ligge på tværs af selve kablet, når du starter
  6. Du skal altid sørge for at kabellinen er foran dig inden opstart
  7. Du skal slippe håndtaget, hvis du er ved at falde
  8. Du må aldrig køre over obstacels uden aftale med crewet.

 

Aktivitet på Falster

Går du med en drøm om at prøve kræfter med en vandaktivitet som wakeboard? Så er Nykøbing Falster stedet for dig!

Hos Guldborgsund Aqua Sport var vi en masse frivillige og passionerede vandsportsentusiaster, som så et stort potentiale i at anlægge en kabelbane i Nykøbing på Falster.
Falster er omgivet af vand, og derfor gav det god mening at gøre vandsport og wakeboard tilgængeligt for alle, der skulle være lige så glade for vandsport, som os.

Vi kan med stor stolthed kalde os for Falsters (og Nykøbings) eneste kabelbane, hvor der tilbydes fede vandaktiviteter med wakeboard.

Du kan læse mere om foreningen og bestyrelsen her.

 

Wakeboard som træning til kitesurfing

Wakeboarding er ikke bare en sjov vandsport i sig selv. Wakeboard er også god træning til, hvis du har en stor forkærlighed til kitesurfing eller drømmer om at lære at kitesurfe. Mulighederne for kitesurfing er jo mange hernede på Falster og øerne, da vi har vand i alle retninger og principperne minder meget om hinanden, du har bare byttet dragen ud med kabeltrækket på vores kabelbane.

Det er en oplagt mulighed til at øve balance og tricks uden samtidig at skulle kæmpe med at navigere selve dragen fra kitesurfing.

 

Wakeboardudstyr

Som så mange andre fartdrevende vandsports, er det selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at du skal klædes rigtigt på, når du skal prøve kræfter med wakeboard.

Hvis du er helt ny, er der ingen grund til at gå ud og bruge flere tusinde kroner på wakeboardudstyr, derfor tilbyder vi udstyr i forskellige størrelser, som du kan låne, når du skal prøve vores kabelbane i Nykøbing Falster.

Når du skal ud at fyre den i en vandsport som wakeboard skal du af sikkerhedsmæssige årsager som minimum have en hjelm og en svømmevest på. Derudover anbefaler vi også våddragt, særligt når vandet er køligere end lige midt i sommerens hedebølger. Som sagt, kan du låne alt dette wakeboardudstyr af os, og vi sørger selvfølgelig også for wakeboardet.